Onderwijsontwikkeling

Omdat leerlingen het beste onderwijs verdienen.

 

Wij ondersteunen scholen bij de volgende stap in de ontwikkeling. Dat doen we door zicht te geven op het huidige functioneren, haalbare ambities te vertalen naar concrete plannen en te begeleiden bij de uitvoer. Onze benadering daarbij is integraal, iedereen neemt zijn of haar verantwoordelijkheid. We versterken inzicht, vaardigheden en leiderschap op alle niveaus, van de directiekamer tot in de klas.

 

Bij ontwikkeltrajecten gaan we uit van maatwerk, aansluitend op de ambities en uitdagingen van de school. Professionalisering is daarbij een onmisbaar onderdeel. Zonder nieuwe inzichten en vaardigheden geen ontwikkeling is onze overtuiging. Deze professionalisering is gericht op de leerkracht, het team of de leidinggevende. We werken daarbij samen met een netwerk van professionals.

 

Waarom Zuidema & Partners?

 

Ons hart klopt voor (passend) onderwijs en ontwikkeling. We hebben jarenlange ervaring in het onderwijs en de begeleiding van schoolontwikkeling. We zijn een netwerkorganisatie en werken samen met trainingsbureaus, ZZP-ers en onderzoeksprofessionals. Daardoor bieden wij de best mogelijke ondersteuning en brengen we de ervaring en vernieuwing die nodig is. 

 

 

Meer weten? Bel of app ons of vul het contactformulier in.