Zuidema & Partners werkt samen met De Onderwijsontwikkelaar

Roland Zuidema (Zuidema & Partners) en Pieter Gerrits (de Onderwijsontwikkelaar) tekenden een samenwerkingsovereenkomst.

Samen sterker

Eerder werkten Zuidema en Gerrits al samen rondom onderwijsontwikkelprojecten en schreven beiden mee aan de publicatie Gouden Regels voor een Sterke School. Roland zegt hierover: “Onze samenwerking is bedoeld om onze klanten, vooral in het primair, middelbaar en voortgezet onderwijs nog beter van dienst te zijn.” Pieter beaamt dit en vult aan: “We zagen een mooie kans. Onze kwaliteiten zijn echt aanvullend. Roland is een echte veranderkundige die veel ervaring heeft rondom teamontwikkeling en leiderschap.” “Pieter is erg sterk in het ondersteunen bij helder formuleren van beleid om dit vervolgens ook werkend te krijgen binnen de school. Hij laat het eigenaarschap liggen waar het hoort.”, aldus Roland.


Focus

Zuidema & Partners en De Onderwijsontwikkelaar richten zich in hun samenwerking op de ontwikkeling van onderwijs, mens en organisatie. Meer weten? Neem een kijkje op onze websites en maak een vrijblijvende afspraak voor een nadere kennismaking. www.zuidema-partners.nl 

www.deonderwijsontwikkelaar.nl